Saturday, August 4, 2012

sisters day out, work and i'm 20!

assalamualaikum.

SISTERS DAY OUT


i dekat shah alam!!!! semalam balik right after keluar office. :) berbuka di rumah i. balik sebab, masa bulan puasa tak balik shah alam pun lagi, and dah lah cuti tiga hari kan. tak kan i tak nak balik. :D bila balik? my sister ajak shopping! just the two of us. shopping dekat sunway pyramid. yay us!


i beli ringsss. comel kan. :')



things i bought dekat daiso. comel kan comel kan. socks itu sebab i tak tahan sejuk dalam office. bekas itu untuk ubat, so that i boleh letak my pills. cotton bud, ribbon dengan hair band itu i beli sebab comel.


others. :)


pinjam baju kakak i.

WORK



site evaluation, masjid changkat chermin. :D i like my company because banyak buat masjid.


minggu lepas, dari hari jumaat sampai isnin busy. kerja on weekends and every day OT. penat sangat. siang malam dok mengadap drawings ni.


bila pressure tengok singa terbaring ni dekat laptop. :D







tudung hijau itu masa hari last before nak jual tender. picture kanan tu masa larat lagi. picture kiri masa dah pukul 5.30 pagi. mengantuk sangat! pukul 9 pagi hari selasa itu baru balik, then tak terbangun terus sampai petang. :D


minum kopi di kedai makan bawah office untuk hilangkan mengantuk. :D and selalu main guinea pig and bagi kucing luar rumah untuk hilangkan tension. kucing itu nampak macam guinea pig i yang baby tu kan? tapi version kucing. baby, cat version.


DELETED PHOTO

I'M 20!

i dah 20 tahun! :) hari rabu hari tu birthday i. alhamdulillah dah 20 tahun dah i. tak ada belas dah. :( yang text i, (maraina my ex housemate, nadia my ex roommate, hani and hanna, adik izlya, erin my bestie, kak ira, adik aida, chapex, siti my ex roommate), thank you sayangs sebab ingat. :) 

yang call pun awesome. then after pukul 12, my cousin adik annah call, dia cakap dia berlari naik atas untuk ambil phone sebab dia tengah study dekat bawah. alolo :P masa lepas sahur, my sister and brothers call, nyanyikan lagu birthday.  awww nak nangis masa tu. dah lah menyanyi konon opera perasan suara sedap. tapi tak apa, i love you guys. tak lama lepas itu, papa mama pula call and wish me a happy birthday. :) and malam pula kak ce my cousin call. haha dia cakap dia wish malam untuk tunjukkan yang dia ingat the whole day bukan pagi je. the best birthday ever because semua orang yang i sayang wish.

and tak lupa juga to those yang wish dekat facebook. thank you!

DELETED PHOTO
DELETED PHOTO


cake yang kami makan that night on my birthday. tak abis lagi, ada dalam peti dekat rumah sewa, nak ambil lah. and yang frame itu tasya bagi. terkejut sangat, you're too kind tasya seriously. :D i love it. thank you.






hadiah dari my sister. :) thanks sis! sukanyaaaaaa. hadiah dari parents? mama and papa bagi duit dekat i, so that i can buy anything i want. :D ngehehe.

arrivederci~

6 comments:

AiedaHaliena said...

sukanya shopping! nak ikut boleh? hehe :) . Banyak org wish mksudnye byk org sygkan akak :D

Leeya said...

Oh my. Nama adik ada ! Akak mcj adik alamat rumah sewa akak ;) ASAP ^^,)

Izlya Lullaby said...

akak. i'm adk Lya. Follow akak guna blog baru. heee~

Anonymous said...

I selalu suka lipstick you guna. Ni silkygirl juga ke? Can I request eyebrow tutorial? I search kat youtube. But most of it I tak faham.

erawr said...

adik aida~ hehe mestilah suka. :P haha jom! ye ke? haha kalau ye bestnye. tp tk kot :(

adik lya~ mesti lah ada.... hahaha. oh? ok ok :D adik ada blog baru? wah nak follow. :)

anonymous~ yang ni i tak guna silkygirl. i guna avon- P300 silky peach. my fav. hehe. omg omg a request! :P i buat a.s.a.p. kalau lmbt sorry tau, been quite busy. but i akan buat juga for you. :)

Leeya said...

Tag akak ;)