Monday, March 18, 2013

Pre-Graduation Night


assalamualaikum. 14/03/2013, hari khamis malam yang lepas, ada Malam Pra-graduan untuk bakal Graduan UiTM perak (FSPU - fakulti seni bina perancangan dan ukur sahaja) . Organized by PERSATUAN UKUR BAHAN, terima kasih lecturers. gambar atas i ambil dari page course i di facebook. :P yay! 

banyak lagi i nak update sebenarnya, banyak benda nk cerita, tapi tak ada masa. :( ni pun i baru lepas dinner QS, nanti i upload dalam post lain pula.



proud to be QS :)


eha, me, syida dan syima.



my girlfriends with Prof. Madya Sr. Hj. Mohd Fisal Ishak.



me, erin, syida dan Cik Ain, our mentor.



sha, ara, me, nurul dan ummi.



erin dan zaileen.



azie and i.



me with amy, nurul and alia.



with farah, azza and eha.



bersama awin, artis (i tak ingat nama dia, tapi dia selalu buat persembahan dan suara dia sangat merduuuuu) dan dini.



bersama hana. and picture i pegang QS. aha. motif? :P


ini selepas baru bersiap. make-up, sendiri. tudung dan baju sponsored by my housemate, kak shu. dan reka bentuk tudung dibuat oleh my housemate, kak sue. dua lagi housemate i jadi penasihat malam itu. thank you akak-akak housemate yang awesome! :D


DELETED PHOTO
DELETED PHOTO

arrivederci~

3 comments:

AiedaHaliena said...

my princess are sooo beautiful in hijab okay!!! hihi :D miss you..

ameera zacfy said...

k erawr comell gila pakai tdungg ! sumpah cute gilaa.

erawr said...

my little princess!! :) aww thank you. miss you so much.

ameera~ hihi thank you. seronok pula dengar ramai cakap mcm tu. :P