Thursday, February 28, 2013

busy busy busy

assalamualaikum. ceh 'busy' tapi sempat lagi update. kuliah hanya tinggal dalam 3 minggu sahaja lagi. 3 minggu!!! lepas itu, study week. then FINAL. FINAL. omg. seriously tension. assignments... assignments everywhere... nasib baik presentation dah banyak yang dah lepas. tapi quiz, test, viva belum lagi. huaaaaa nak nangis! final project lagi. final project present lagi dua minggu. :| cepat lah habis diploma please. and... doakan i graduate on time okay? please, tak nak ada paper yang gagal.


picture lama tarikh 16/02/2013, masa majlis tahlil doa selamat sempena masuk rumah baru. :) went well, alhamdulillah. 


baucar buku pun dah dapat sebanyak rm250. alhamdulillah, terima kasih. :)


last week, masa tengah uruskan tentang stiker kenderaan yang baru. sebab dah masuk tahun 2013 kan. stiker lama itu tahun 2011/2012. alhamdulillah tentang stiker kereta i dah settle.


last week juga dua-dua. picture kiri masa Annual Grand Meeting for Diploma in Quantity Surveying. Syida, me, syima, erin dan zaileen. picture kiri pula masa program perkongsian ilmu bersama menteri mentor UiTM.


YB Dato' Seri Ahmad Husni Mohamad Hanadzlah yang berdiri kedua dari kiri.


semasa program itu juga. :)


ini pula masa i bawa kucing yang selalu masuk rumah i ni jalan-jalan naik kereta. dia macam doggy, suka tengok luar tingkap. ;D

and now i nak tunjuk my new classmates! i kan baru masuk kelas ini. sebelum ini kelas lain tapi kelas itu sudah dibubarkan. :( jumlah kelas dikurangkan semester ini.


getting ready. i tudung hijau~~~


AAP114 6F

gaya bebas. eceh. i was left behind, sebab semua cepat je kedepan. so i lifted my head and showed my teeth! :D

arrivederci~

5 comments:

Nama Saya Tyra said...

huaaa! Good luck for your final erawr.. mesti boleh buat punya okayy! :) Insya-Allah.. Amin!

Hidayah Hakimi said...

kejap je kan masa berlalu, kakak pun dh nak hbis diploma dh. seingat yaya, yaya start baca blog kakak dri kakak belum msuk uitm lg.

Hot Gimmick said...

Kak era ! Rindu akak :D

AiedaHaliena said...

Assalamualaikum. Hai princess, imma back! heheh.. Hmm cntiknya akk betudung. harap2, akan selalu bertudung ye. seriously, berseri sgt kak :D ♥

erawr said...

tyra, thank you. :) amin.

yaya~ hehe yeah, sekejap sgt rasa. dah nak habis dip. :'(

waalaikumussalam aieda. :) hehe yay little princess is back! thank you adik <3