Saturday, February 9, 2013

good to be home

assalamualaikum. i dekat shah alam baby, yay me! cuti satu minggu sempena chinese new year. i miss my family like crazy, sangat tak sabar nak balik tadi. lagi-lagi bila ada opah dekat rumah di shah alam. fuhhh sampai rumah tadi, keluar kereta terus berlari dengan kelajuan 160km/hr peluk opah. ceh tipu. terpelanting warga emas itu nanti. rinduuuuuuu. :D i sure did a lot of hugging today. it's so good to be close to my family. ♥

and ini first time balik dari perak dan bukan ke rumah denai alam. sekarang dah terus ke rumah baru, tapi di shah alam juga. lalu tepi dekat highway guthrie tadi dan tengok kawasan rumah denai alam, i was like 'bye-bye rumah lama!', sedih sebenarnya.


tadi mandi-manda with my sister and brother. handphone aiman jenis sony apa tah i pun tak tahu, tapi yang boleh masuk dalam air. sooooo it's underwater picture time! picture i duckface dalam air. haaa itik mandi.



kiri i dan kanan teyn. tengok muka jahat dia nak usik i.



erawr and teyn.



my brother, aiman.



blob blob blob.


berangan macam dalam video clip eminem-i need a doctor.


masa dalam perjalanan dari perak ke shah alam. my baby so cute!



tengok si baby pandai pose untuk camera. you're so fat and cuddly! arghjgfhafasbnmbv comel.


DELETED PHOTO

DELETED PHOTO


for dinner, aiman and i terasa nak makan maggie. so, aiman masak maggie untuk i! haha thank you brother. i tolong observe sahaja. masak maggie sambil pakai kain pelekat... tetapi di badan bukan di bawah.


arrivederci~

2 comments:

Hot Gimmick said...

Comel sgt baby. Lama tak tgk :D

erawr said...

yup. makin gemuk. :)