Thursday, July 11, 2013

My Girlfriends

Assalamualaikum. Hari ahad lepas i pergi KLCC, sekian lama tak pergi KL, finally i pergi to meet my girlfriends! Or boleh dipanggil 'bewarz'. Ececeh, masa kami form 3, we made the group. Haha kanak kanak lagi kan masa tu. Bewarz stands for Bella, Erawr (ME!), Wirda, Ain, Rowzy and Zaff. 6 of us dan bak kata wirda, tak akan berkurang dan tak akan bertambah. Mereka besties i since form 3, di sekolah Desa Tun Hussein Onn, Kuala Lumpur. Tetapi i yang pertama tinggalkan sekolah itu sebab i masuk sekolah teknik di Setapak, Kuala Lumpur. Tapi tak sampai setengah tahun di sana, i pindah Shah Alam pula. Lagi lah jauh dari bewarz. Sejak itu memang susah jumpa. Ada lah beberapa kali jumpa selepas form 3, tapi selalu tak complete 6 orang. Ini first time complete 6 orang! Woo hoo!


I yang paling chubby. -.- kenapa semua kurus sangat ni.


Picture atas ini ikut susunan 'bewarz' yayyy. So its, bella, me, wirda, ain, rowzy and zaff.


Wa memang tak tahan panas, wa berpeluh very the gilargh. *kipas kipas*


Ain yang berseluar pink, she's the only one yang i tak pernah jumpa sejak pindah shah alam.


Zaff demam. Tapi sanggup datang untuk jumpa kami. :') thank you.


Thanks rowzy :* Haha masa kami sedang bercerita tentang latest and hottest news. Seorang demi seorang bercerita. Rindu ahhh!


Um. Hm. Hihi. Thank you very much. ;)

Hoping to meet you girls again. All of you.

Arrivederci~

4 comments:

Norshyla Mohd Nor said...

eraw dah ada bf baruu hehehe
ni lagi sesuai ngn u dprd yg sebelum ni =p cocok bangatt.. ;)

AidaHaliena said...

among all of the pictures, adik lebih tertarik gmbar yg paling bawah tu. aww sweetnya! pandai akk plih ;D hehehe btw, girlfrnds akk semua cntik2 kn... hihi

wirda azurainie said...

semoga persahabatan kita kekal sampai bila-bila. nanti dah anak boleh buat family day. ekekekeke.muah!

erawr said...

Shyla, haha yes and i hope he's the one. Ye ke? Hehehe :p thank you shyla.

Adik aida, wahh picture yang last je adik tertarik? Haha thank you adik. Girlfriends akak memang cantik kan kan. Macam adik juga. ;*

Wirda, insyaAllah. Sampai bila bila. Okay! Nanti buat reunion bawa suami, then anak, then cucu. Cehh hehe